Controversatul primar de la Albeni, oficial la PNL. Deputatul Dan Vâlceanu a ajuns să-l apere pe edilul scandalagiu: „Domnul Stan nu a știut să se apere“

273

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu, a anunțat astăzi în mod oficial că cel mai controversat primar din județul Gorj, implicat în numeroase scandaluri, unele care au ajuns și în presa națională, este liberal. Este vorba de Ionuț Stan, edilul din comuna Albeni. Parlamentarul liberal a început chiar să-l apere pe acesta, susținând că nu a știut cum să-și prezinte cauza.

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu

Mai mult decât atât, președintele PNL Gorj nici măcar nu a auzit de dosarele penale în care este implicat primarul Stan de la Albeni, care a devenit acum liberal.

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu

Ionuț Stan a fost acuzat de șantaj, amenințare și hărțuire de către medicul din comuna Albeni. Femeia a depus plângere penală împotriva lui, iar dosarul se află în cercetare. De asemenea, două angajate ale Primăriei Albeni au depus și ele sesizări penale împotriva primarul Stan, pentru lovire și purtare abuzivă. Una dintre acestea, care este angajată în postul de contabil, este trimisă pe jos în sate îndepărtate pentru a colecta taxele. Și alți angajați s-au plâns de comportamentul primarului, iar unii au preferat să își dea demisia. De asemenea, o punte din localitatea Albeni a fost făcut la un preț supraevaluat.