Corpul de control al Ministrului Afacerilor Interne a plecat de la IPJ Gorj

318

Corpul de Control al Ministrului de Interne a plecat, astăzi, de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj. Au fost audiate mai multe persoane implicate ăn cazul polițistului Paul Feroiu, care a fost retrogradat de la Serviciul de Acțiuni Speciale, după ce a fost declarat „Inapt“ din partea psihologului poliției, în condițiile în care anul trecut a primit calificativul „Foarte bine“ pentru activitatea desfășurată. Problemele lui Paul Feroiu au apărut în momentul în care a fost desemnat să se ocupe de pregătirea fizică a personalului din cadrul IPJ Gorj, inclusiv a șefilor de servicii, însă aceștia au refuzat să se prezinte la antrenamentele săptămânale. Polițistul a raportat această situație, astfel că a intrat în dizgrația șefilor.

De asemenea, reprezentanții ministrului Afacerilor de Interne au mai verificat situația de la Poliția Turceni, unde șeful unității a fost reclamat că are un comportament abuziv față de unii subordonați.

Urmează ca în perioada următoare să fie stabilite măsurile care vor fi luate în urma verificările efectuate de Corpul de Control.