Corpul de control la CEO. Minerii slugăresc directorii

282

Scandal la Complexul Energetic Oltenia! Asta după ce Corpul de Control al companiei și-a făcut apariția la o carieră din cadrul entității energetice. Aceștia au verificat dacă minerii sunt la serviciu. Totul s-a întâmplat după ce ortacii au sesizat că unii salariații sunt pontați fără a fi prezenți la muncă. Condica de prezență este semnată de șefi, care sunt pe mână cu angajații, care le slugăresc prin gospodărie. Spre exemplu, la Cariera Roșiuța, sindicalistul Nicu Bunoaica susține că sunt salariați care merg acasă la director în loc să stea la serviciu.

Nicu Bunoaica

Angajați au fost revoltați că trebuie să-I suplinească și pe cei care nu se află la serviciu așa că au decis ca în unitatea minieră se se facă verificări.

Nicu Bunoica

În timpul controlului, directorul unității minere și-a dat cu stângul în dreptul atunci când a fost intrebat unde se află un angajat care pe hârtie figurează ca fiind la muncă.

Nicu Bunoica

Astfel de acuzații au fost făcute, tot de Bunoaica, și la adresa lui Ilie Petrescu, șeful de la Serviciul de Conservare Mine pe care îl arată cu degetul că ar fi pus la muncă, în propria gospodărie, mai mulți subalterni.