Criblura pusă pe DN 67 de firma de casă a DRDP Craiova continuă să dispară. Ce spun reprezentanții de la Secția Drumurilor Național

417

Criblura care a dat mari bătăi de cap șoferilor gorjeni și a produs pagube semnificative mașinilor continuă să dispară de pe suprafețe întinse de pe Drumul Național 67, ceea ce înseamnă că lucrarea a fost făcută în bătaie de joc. Gorjenii s-au ales doar mașinile avariate, și nu cu un drum mai bun. În tot acest timp, reprezentanții Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu au găsit tot felul de scuze executantului lucrării, o firmă din Craiova, abonată la lucrările cu statul. Astfel, Cristi Tudor a afirmat într-o emisiune de la Radio Târgu Jiu că explicațiile constructorului au constatat în faptul că pe suprafețele pe care criblura a dispărut au fost accidente rutiere sau scurgeri de uleiuri.

Societatea care a realizat lucrarea se numește Sondrio Impex SRL. Aceasta este abonată la contractele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, iar în acest fel a ajuns să execute lucrări și în județul Gorj. Firma Sondrio a mai avut contracte cu firma de salubrizare a Primăriei Craiova, de deszăpezire a străzilor din Bănie, iar patronul acesteia a avut contracte cu o altă societate și cu Termo Craiova sau Compania de Apă Oltenia.