Cristian Toader Pasti, după ce i s-au imputat 30 de mii de lei: Am fost hăituit de organele de control!

567

Cristian Toader Pasti este foc și pară pe organele de control după ce i s-a imputat suma de 30 de mii de lei. Această sumă a fost dispusă de ANAF să fie recuperată de la fostul director al Parcului Industrial din Sadu. Pasti se luptă acum în instanță cu firma pe care a condus-o și susține că a fost hăituit de organele de control.   Cristian Toader Pasti a condus Parcul Industrial din Sadu timp de șapte ani. A renunțat la funcția de conducere, în urmă cu câteva luni, pentru că legislația s-a modificat și ar fi devenit incompatibil, el fiind și consilier local la Târgu Jiu.

În instanță, Parcul Industrial îi cere lui Pasti suma de 30 de mii de lei. este vorba despre 18 mii de lei, creanțe care nu ar fi fost recuperate de Pasti când era la cârma Parcului și alți 12 mii de lei, pentru benzina decontată în ultimii ani.

În perioada cât a fost șef la Parcul Industrial, a susținut Pasti, la Radio Târgu Jiu, a fost hăituit de organele de verificare. Numai finanțiștii i-au trecut pragul de aproape zece ori în trei luni.