Cum se apără conducerea spitalului din Dobrița după acuzațiile aduse de tatăl unei paciente Covid

812

Detalii cutremurătoare ies la iveală după decesul unei femei, în vârstă de 52 de ani, infectată cu Sars-Cov2. Tatăl acesteia acuză angajații spitalului din Dobrița că, pe întreaga perioadă a spitalizării, au legat-o de pat și au lovit-o fără milă. Bărbatul a făcut publice și câteva imagini cu fiica sa pe patul de spital, plină de vânătăi.

Tatăl femeii decedate

Femeia a murit în septembrie, anul trecut, iar pentru că a fost confirmată cu Covid-19 nu i s-a mai făcut necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Tatăl acesteia spune că nu își va găsi liniștea până în momentul în care i se va face dreptate. Managerul spitalului din Dobrița spune că s-a făcut o anchetă internă în urma căreia s-a stabilit faptul că acuzațiile aduse sunt nefondate. Cât despre imaginile făcute publice de tatăl femeii, Ion Ciochină, managerul spitalului, spune că nu are habar.

Ion Ciochină – Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Dobrița

La finalul anului trecut, tatăl victimei a făcut o plângere și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. În prezent, dosarul penal este în rem, iar ancheta procurorilor este în desfășurare. Organele abilitate vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și dacă femeia a fost sau nu bătută  de cadrele medicale de la spitalul din Dobrița.

Camelia Caragea – Prim procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu