Dăncilă acuză Opoziţia de ipocrizie: „Singurul lucru pe care l-a demonstrat e că nu are numărul de voturi pentru moțiune”

258
sursa foto:b1

Viorica Dăncilă, premierul României, reacţionează la situaţia din Parlament, unde Opoziţia a reuşit să strângă ieri o majoritate pentru amânarea votului pe moţiunea de cenzură de sâmbătă pentru joia viitoare, subliniind că Opoziţia dă dovadă de ipocrizie.

„Asistăm zilele acestea la încercările jenante ale opoziției de a se organiza pentru votul moțiunii de cenzură pe care au depus-o în Parlament. După ce s-au chinuit luni de zile să se pună de acord pe textul ei, acum fac tot ce e posibil să amâne votul. Noi le-am oferit ocazia de a supune moțiunea la vot cât mai repede, pentru că această stare de incertitudine și instabilitate politică are efecte la nivelul întregii societăți. Însă am avut surpriza de a constata că opoziția realmente fuge de propria moțiune”, a declarat Viorica Dăncilă.

De asemenea, premierul spune că singurul lucru pe care cei din Opoziție au reușit să îl demonstreze până acum este că nu au numărul suficient de voturi pentru moțiune.

sursa:antena3