Declarații incendiare făcute omul de afaceri bătut cu ranga pe stradă: „Au vrut să mă omoare. Au acționat la comandă“

1460

Omul de afaceri Florin Glodeanu, care a fost bătut, ieri, cu brutalitate în plină stradă, lângă locuința acestuia, din municipiul Târgu Jiu, de către doi indivizi, a făcut astăzi primele declarații în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Acesta a povestit că unu dintre agresori s-a apropiat de el și i-a cerut telefonul, după care imediat l-a lovit. Victima a fost lovită cu un obiect metalic și a suferit rănit la picior.

Florin Glodeanu, om de afaceri

Florin Glodeanu, în vârstă de 42 de ani, spune că îl spere faptul că o asemenea faptă s-a petrecut pe o stradă, ziua, lângă locuința sa. Acesta a declarat pentru Radio Târgu Jiu că cei doi agresori au acționat la o comandă și că intenția lor a fost aceea de a-l omorî.

Omul de afaceri recunoaște că a primit în ultima perioadă o serie de amenințări. Florin Glodeanu a reușit să câștige în urmă cu puțin timp o licitație la Direcția Silvică Gorj prin care are dreptul să culeagă trufele din pădurile statului. Victima bănuiește că în spatele atacului s-ar afla concurența sau persoanele pe care le-a deranjat cu activitatea pe care o desfășoară.