Deficiențe grave la SAJ Gorj. Mandatul lui Mitroi, prelungit

303

Deficiențe grave au fost descoperite la Ambulanța Gorj. Raportul Departamentului pentru Situații de Urgență a scos la iveală faptul că în instituție există multiple nereguli. Mai mult decât atât, Corpul de control trimis de Raed Arafat a constatat faptul că în autospeciala cu care a fost transportat șeful DSP Gorj se fumează, iar dezinfecția nu este făcută în mod regulat. De asemenea, în ambulanțe au fost descoperite și medicamente expirate. Managerul Constantin Mitroi recunoaște că există probleme în instituția pe care o conduce, însă speră să remedieze acest lucru.

Constantin Mitroi, manager SAJ Gorj

Deși prefectul județului Gorj i-a cerut demisia pentru managementul defectuos, surse din interiorul Serviciului de Ambulanță Gorj au confirmat faptul că, mandatul lui Mitroi a fost prelungit. Acesta a evitat să ne ofere un răspuns clar, afirmând că este doar un zvon de presă.

Constantin Mitroi, manager SAJ Gorj

Reamintim că, în urmă cu o lună, șeful Sanepid Gorj a decedat după ce un ventilator din ambulanța care-l transporta la un spital din Capitală s-a defectat. Corpul de Control al DSU dar și al Prefecturii Gorj a constat faptul că acel aparat de oxigen era cârpit cu bandă izolieră.