Demisia managerului de la SAJ Gorj, se impune. Porcul nu se îngrașă în Ajun!

256

Șeful județului Gorj a ajuns la limita răbdării. Corneliu Răducan Morega îi cere în continuare demisia managerului de la Ambulanță după deficiențele constatate în instituție. Printre probleme semnalate se numără și rivalitatea dintre cele două sindicate din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, rivalitate alimentată chiar de directorul Mitroi.

Corneliu Răducan Morega, prefect de Gorj

Zilele trecute, Mitroi a vorbit public despre planurile sale în cazul în care va mai rămâne la cârma instituției încă 6 luni. Prefectul județului, Corneliu Răducan Morega, a ținut să sublinieze faptul că neregulile de la SJA nu vor fi remediate de către acesta. Porcul nu se îngrașă în Ajunul Crăciunului, adaugă Morega.

Corneliu Răducan Morega, prefect de Gorj

Moartea inspectorului DSP Gorj, Adrian Dobrin, a declanșat un cutremur în sistemul sanitar din județ. De atunci, au început verificările la Serviciul Județean de Ambulanță, iar nereguli au fost găsite cu nemiluita. De vină pentru aceste probleme se face directorul Constantin Mitroi, care a ascuns neregulile și lipsurile din instituție, susțin autoritățile.