Deputatul Ungureanu, despre condițiile din SJU: ” Era rahat pe pereți și urină pe jos!”

864

Detalii din raportul corpului de control al Ministerului Sănătății a fost prezentat, astăzi, în fața Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Cel care a stat în fața unității spitalicești a fost Emanuel Ungureanu, deputat. Parlamentarul a dezvăluit de mai multe ori problemele din sistemul sanitar, declarându-se șocat de cei care au acoperit neregulile grave, punând în pericol viața pacienților. ”Spitalul de aici este o catastrofă biologică”, a mai adăugat Ungureanu. De asemenea, ieri noapte, deputatul a făcut un tur prin câteva secții de la spital, descoperind o mizerie de nedescris: rahat pe pereți, urină pe jos, capacul de la toaletă era spart, dar și multe alte lucruri ce formează o imagine desprinsă din filmele horror.

Emanuel Ungureanu

Mai mult, parlamentarul a spus că instrumentarul medical este spălat cu apă nesterilă. ”Dacă mergeți în spital sunteți în pericol de moarte”, a mai spus acesta.

Emanuel Ungureanu

De asemenea, în privința secției de psihiatrie, Ungureanu a spus că acolo este zonă macabră. Mai mult, deputatul a anunțat că o să-l dea în judecată pe Gigel Capotă.

Emanuel Ungureanu

O gorjeancă, cu lacrimi în ochi ne-a povestit cum nepoțelul ei a fost infestat cu virusul Stafilococul Auriu chiar din Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. ”Am grijă ca nepoțelul meu să nu atingă nimic. Sunt și goange!”, a mai adăugat femeia.

Cetățean

Raportul Corpului de Control al Ministrului Sănătății, arată foarte multe nereguli depistate la unitatea medicală din Târgu Jiu. În ultima perioadă, managerul SJU a fost cuprins de o serie de scandaluri, iar astăzi a cedat, dându-și demisia.