Desfigurat în bătaie în curtea sediului Poliției Mătăsari, pentru o relație extraconjugală cu soția vecinului său

1466

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Mătăsari, a fost bătut cu sălbăticie chiar în curtea sediului Poliției din localitate. Scandalul a avut loc sâmbăta trecută, iar Mihai Aurel Kis este internat în spital cu traumatisme grave.

Tânărul se plimba prin parc în momentul în care a fost acostat de mai multe persoane. Un individ, care este vecin cu Mihai, l-a acuzat că ar fi avut o relație cu soția sa. Mihai Aurel Kis a încercat să se adăpostească în curtea poliției din localitatea Mătăsari, ca să scape de furia agresorilor, dar aici nu era nimeni. Un verișor a încercat să-l apere, dar a fost bătut și el tot în curtea poliției. Acesta povestește prin ce clipe de groază a trecut.

Silvia, mătușa victimei, povestește că a fost grotesc ceea ce s-a întâmplat, mai ales că de față erau și copii. Victima a fost desfigurată.

Mihai Aurel Kis a fost internat la Secția ORL a spitalului Județean și a fost operat. Medicul ORL, Gheorghe Stanciu, spune că-i lipstește o bucată din ureche și că are fractură la maxilar: