Deszăpezirea de … primăvară

138

Este primăvară, în adevăratul sens al cuvântului, însă drumarii luptă cu zăpada și gheața. Reprezentanții de la Drumuri Naționale anunță, aproape zilnic, faptul că împrăștie material antiderapant. Drumarii susțin că noaptea trecută au acționat cu 13 utilaje, să împrăştie material antiderapant. Asta deși, de câteva zile, drumurile sunt uscate. Explicația șefilor de la Secția de Drumuri? Zăpada din copaci este luată de vânt și adusă pe carosabil.

Ion Tudor

Noaptea trecută, drumarii susțin că au acţionat cu 13 utilaje ale Secţiei de Drumuri NaţionaleTg Jiu, pe mai multe șosele, pentru împrăştierea de material antiderapant. Ion Tudor, șeful instituției, spune că el decide când să arunce nisip pe drumuri.

Ion Tudor

Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Tg Jiu au fost surprinși în timp ce împrăștiau nisip, noaptea, pe o șosea perfect uscată, în comuna Bengești Ciocadia, șefii fiind acuzați că umflă artificial facturile, pentru firmele care nu au prea avut ce să deszăpezească, în acest an, dar au contracte încheiate și primesc bani.