Directorii CEO, trimiși acasă. Parlamentarii liberali, foc și pară

353

UPDATE: Membrii directoratului Complexului Energetic Oltenia au semnat actul adițional prin care minerii și energeticienii vor avea venituri mai mari. Conform acestuia, angajații companiei vor primi 400 de lei la salariul brut și 250 de lei la fiecare primă din acest an. Majorările se vor aplica începând de luna viitoare. 

Parlamentarii liberali Gheorghe Pecingină și Ion Iordache le-au pus gând rău membrilor directoratului Complexului Energetic Oltenia. Totul după ce aceștia au refuzat să majoreze lefurile minerilor și energeticienilor. Senatorul liberal, Ion Iordache critică atitudinea directorilor Pințea și Bălășoiu, mai ales că Guvernul a reîntregit fondul de salarii cu 25 de milioane de lei. Parlamentarul spune că nu tolerează ca unii șefi să saboteze eforturile lor de a sprijini compania.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

După blocarea negocierilor salariilor de către administrația Complexului Energetic Oltenia, Gheorghe Pecingină a transmis și el un mesaj conducerii companiei. Spune că cei doi directorii vor pleca acasă dacă nu vor să semneze actul adițional.

Gheorghe Pecingină, deputat PNL Gorj