Discuții aprinse între pesediști

268

Marți, 7 august, la ora 12,07, consilierul local Mihai Gheorghe, directorul ADIA Gorj, le-a transmis colegilor săi un mesaj prin care îi ruga să distribuie o postare de pe Facebook a lui Viorel Caragea.

„Bună dimineața! Dragii mei, vă rog să distribuiți în masă acest material. Rugămintea vine și din partea domnului Aurel Popescu! Mulțumim!“

Trebuie să ne mobilizăm. Nu trebuie uitat anul 2017…am fost denigrați și trebuie răspuns cu aceeași monedă. Liviu Dragnea spunea că suntem în război, noi ce facem???”, a scris Ștefan.

Replicile au fost din ce în ce mai acide între social-democrați. Vicepreședintele PSD, Mihai Prunariu, cel și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de prima, a spus

”Cosmin Pigui are dreptate. Dacă am ajuns să-l distribuim pe Caragea, care ne înjura de dimineață până seara, înseamnă că nu e ok. Eu sunt adeptul campaniilor pozitive“.

Viceprimarul Aurel Popescu i-a răspuns că s-a câștigat Primăria Târgu Jiu cu astfel de practici: „Dorim să o mai luăm încă o dată peste față!!!”.

Cearta dintre social democrați a continuat.

”Aurel, eu cred ceea ce spun. Nu e cazul să ne dai tu lecții de cum o să câștigăm alegerile. Pe bune, dacă vrei să continuăm, continuăm. Nu vreau să insinuez nimic, dar hai să mai ținem cont și de părerea altora. Că la replici suntem cei mai tari“, i-a spus Prunariu viceprimarului Aurel Popescu.