Dispută din cauza gurilor de canal la Târgu-Jiu! Aparegio: ” Aceste lucrări nu ne vizează!” Romanescu:” Cer demisia lui Pătrășcoiu!”

360

Controversatul subiect privind aducerea gurilor de canal din municipiul Târgu Jiu la nivelul asfaltului continuă. În urmă cu câteva luni, primăria orașului a înștiințat societatea de apă și canal Aparegio Gorj să aducă toate gurile de canal la cotă, iar în cazul în care acest lucru nu se întâmplă, se aplica amenzi în valoare de 1000 de lei pentru fiecare canal. Timpul a trecut și nimic nu s-a întâmplat. Contactați telefonic pe baza acestui subiect, reprezentanții societății spun că autoritățile locale sunt responsabile, iar aceste lucrări nu vizează Aparegio Gorj.

 Nicoleta Bărbat

În replica, edilul orașului, Marcel Romanescu spune că pe porțiunile de stradă unde municipalitatea execute lucrări, doar acolo primăria va ridica la cotă gurile de canal. Ba mai mult, edilul a afirmat că societatea de apă și canal nu face nimic pentru cetățeni.

Marcel Romanescu

Mai mult, primarul din Târgu Jiu a spus că nu mai așteaptă după Aparegio să realizeze aceste lucrări, iar o parte din capacele de canal vor fi aduse la cotă cu ajutorul societății Edilitara.

Marcel Romanescu

”Îi cer din nou demisia lui Pătrășcoiu”, a mai declarat Romanescu

Marcel Romanescu

La nivelul municipiului Târgu Jiu există peste 300 de guri de canal.