Doar 40 de medici din cei 190 care activează în Spitalul Județean de Urgență au participat la ședința de votare a viitorului manager

419

Doar aproximativ 40 de medici din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, din totalul de aproximativ 190 care își desfășoară activitatea în cadrul unității medicale, au participat la ședința în cadrul căreia a fost votată propunerea privind desemnarea medicului Gheorghe Neață ca manager interimar al spitalului.
De exemplu, Elena Vlad, medic pneumolog, nu a putut participa, pentru că a avut pacienți.

Elena Vlad, medic pneumolog

Au fost făcute două propuneri, doctorița Simona Coleașă, care conduce interimar Ambulatoriul Spitalului, și medicul chirurg Gheorghe Neață. Acesta a primit 33 de voturi, iar Coleașă doar opt voturi. Medicul Elena Vlad a declarat la emsiunea „Față în față“ de la Gorj că, dacă ar fi putut să participe la ședința respectivă, ar fi votat cu medicul Coleașă.

Elena Vlad, medic pneumolog

Medicul pneumolog a spus că ședința nu a fost bine organizată, pentru că era nevoie de mai mult timp pentru ca medicii să facă propuneri și să voteze. Elena Vlad spune că medicii sunt timorați și din acest motiv nu au venit cu alte propuneri. Elena Vlad a fost sancșionată de fosta conducere a Spitalului Județean de Urgență că a făcut mențiuni necorespunzătoare în acte medicale în cazul unei paciente.

Elena Vlad, medic pneumolog