Două lovituri pentru directorul „pedichiură“

441

Marian Rotaru, directorul supranumit „pedichiură“, după ce femeia de serviciu de la instituția pe care a condus-o i-a oferit la birou astfel de servicii, a fost pus pe liber de astăzi. Decizia a fost luată de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Rotaru a primit două lovituri. Pe de-o parte, comisia de disciplină care a anchetat cazul pedichiurii la birou a propus desfacerea contractului de muncă, iar, pe de altă parte, primarul Romanescu i-a acordat calificativul nesatisfăcător.

Primarul Marcel Romanescu a purtat o discuție cu fostul director de la Patrimoniu și l-a anunțat de decizia pe care  a luat-o.

Marian Rotaru, fostul director al Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, susține că primarul Romanescu s-a răzbunat pe el.

Rotaru se laudă că a închis târgul de haine vechi și că a luat alte măsuri pentru a stopa risipirea banilor, dar toate acestea au fost luate în perioada mandatului lui Romanescu.

Rotaru în acuză acum pe primarul Romanescu de o serie de angajări și că negociază să intre în politică.

Scena în care directorul Rotaru a fost fotografiat cu picioarele într-un lighean roșu a fost preluată și a fost subiectul unei secvențe din serialul Las Fierbinți.