Echipamente electrice și electronice vechi, reciclate

382

Târgu Jiul se situează pe harta participanților la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018. Se dorește promovarea colectării selective a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din întreaga lume. Punctele de colectare vor fi amplasate în Piaţa Prefecturii, Parc Lido, Casa de Cultură şi Zona Debarcader. Cetăţenii care se vor lipsi de obiectele vechi din casă vor primi un bilet la tombola de sâmbătă de la ora 18,00, organizată în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu. Premiile oferie sunt substanțiale. Este vorba despre un frigider, 3 cuptoare cu microunde, aspiratoare, sau scule electrice.

Dan Burciu

Dan Burciu, reprezentantul serviciului local de colectare deșeuri susține că în Gorj oamenii vor să scape de obiectele vechi, acesta fiind și motivul pentru care vor fi organizate acţiuni de colectare.

Dan Burciu

Acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice va fi organizată pe 12 și 13 octombrie și în alte 18 municipii din țară