Elevă olimpică premiată cu un voucher de doar 150 de lei!

1434

A participat la numeroase concursuri de pian și a reușit să câștige premii importante. La doar 10 ani, Iacovu Adriana Ana-Maria, a devenit o mândrie pentru locuitorii din comuna Drăguțești. Sub atenta îndrumare a doamnei profesoare de pian Carmen Ciupag, eleva Liceului de Arte Constantin Brăiloiu a obținut premiul doi la Concursul Național “Pianiștii României”, dar și un loc 3 la un renumit concurs internațional ce a avut loc în Serbia unde competiția a fost uriașă: au participat 14 țări și peste 50 de concurenți la categoria sa de vârstă. Deși s-a pregătit în mare parte online, din cauza pademiei de coronavirus, acest lucru nu a oprit-o pe micuță să aducă rezultate importante județului nostru.

Iacovu Adriana Ana-Maria – concurentă

Ana va merge luna viitoare la Festivalul Național Lira cu Briliante, în județul Hunedoara. Pentru că restricțiile au fost ridicate, acesta va avea loc în aer liber, cu participare directă.

Iacovu Adriana Ana-Maria – concurentă

Deși rezultatele obținute sunt remarcabile, premiile acordate de organizatori lasă de dorit. I s-a promis un voucher de 150 de lei, însă acesta este valabil doar în cazul achiziționării de produse în valoare de minim 3.700 de lei.