Elevii de la CNTV vor să stabilească un record mondial

295

Elevii Colegiului Naţional ,,Tudor Vladimirescu” încearcă sa contribuie la stabilirea unui nou record mondial în cadrul Zilei Europene a Limbilor

Ziua Europeana a Limbilor este sărbătorita din anul 2001- atât in tarile din  Europa, cat si  in întreaga lume – prin manifestări cultural-artistice, concursuri, dezbateri, schimburi interculturale, etc.

La initiativa Consiliului Europei, pentru a marca acest eveniment, anul acesta a fost lansat un apel la stabilirea unui nou record mondial: cel mai mare număr de videoclipuri adunate vreodată pe tema limbilor.

Elevii nostri au fost incantati de ideea realizării unui scurt videoclip (10-20 de secunde) bazat pe tema „Iubesc [o limbă] pentru că…” si au răspuns „ prezent” provocarii.
Videoclipul trebuia postat pana pe 30 septembrie 2017 , putea fi înregistrat în orice limbă și putea fi despre orice limbă/limbi, singura cerinta fiind creativitatea, anunță CNTV într-un comunicat de presă.

profesoara Loredana Stoian a popularizat aceasta initiativa in randul elevilor, iar creatiile lor au fost incarcate pe pagina evenimentului: http://edl.ecml.at/record/tabid/3158/Default.aspx

Cateva dintre videoclipurile create de talentatii nostri elevi pot fi vizualizate aici:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008341068291