Eliberarea buletinelor, amânată din cauza crizei de plastic. Cetățenii puși pe drumuri

381

Criza de plastic pentru buletinele de identitate nu a fost rezolvată. Din cauza unor întârzieri în livrarea materialului din care se produc buletinele, solicitanții trebuie să aștepte luni bune până să primească un nou act. Această problemă este întâlnită în întreaga țară, dar și la Gorj. Spre exemplu, cetățenii din Rovinari se plâng de faptul că puși pe drumuri de angajații primăriei. Cei care au dorit să se pună în legalitate s-au izbit de refuzul salariaților care i-au trimis la plimbare pe motiv că fie nu au plastic pentru confecționarea buletinelor, fie au refuzat să le primească actele în vederea emiterii cărților de identitate.

Laurențiu Chivu, fost viceprimar Rovinari

Contactați telefonic angajații primăriei recunosc că au o problemă în privința stocului de materiale necesare fabricării documentelor, însă infirmă acuzațiile potrivit cărora cetățenii nu sunt primiși în instituție pentru depunerea actelor. Laurențiu Chivu, fost viceprimar al orașului nu este străin de acest subiect și spune că a primit și el sesizări de la locuitori în acest sens.

Laurențiu Chivu, fost viceprimar Rovinari

Și la Târgu Jiu stocul de plastic pentru confecționarea buletinelor este epuizat. Atât primarul din Rovinari, Robert Filip, cât și directorul de la Evidența Persoanelor din Târgu Jiu, Dan Laurențiu, nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere pe marginea acestui subiect.