Eșec pentru Pandurii în amicalul cu Metalurgistul Cugir

198

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat un prim eşec în meciurile de verificare după ce a pierdut cel de-al treilea meci amical disputat în perioada de pregătire. Într-un meci amical disputat la Cugir, Metalurgistul Cugir a învins Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 3-1.

În minutul 18 Sorian a deschis scorul cu o lovitură liberă de la 20 de metri, trimisă prin zid în stânga lui Jianu. Rus a egalat în minutul 38, dintr-un penalty obținut de Hlistei la un duel cu Bold. Alin Șuteu a reușit golul meciului, cu un șut din cădere, de la 35 de metri, ce a lovit transversala înainte de a intra în plasă (43), iar Sorian a marcat din nou din lovitură liberă.

Pandurii au disputat a doua partidă de verificare în judeţul Alba în ultimele zile, după ce sâmbătă au remizat cu Unirea Alba Iulia, scor 1-1.

Acesta a fost cel de-al treilea meci amical pentru Pandurii Târgu Jiu care sâmbătă va disputa la Târgu Jiu, un ultim meci de verificare înaintea debutului în noul sezon, cu Cetate Deva, transmite CS Pandurii Târgu Jiu.