Falimentul Pandurilor, amânat

323

Pandurii au scăpat de emoțiile falimentului. Cel puțin deocamdată, deoarece magistrații Tribunalului Gorj au amânat luarea unei decizii, la cererea de declanșare a falimentului, pentru luna martie.

Procesul în care se judecă falimentul Clubului Pandurii Tg Jiu a fost amânat, pentru data de 15 martie. Un complet al Tribunalului Gorj a hotărât, ca o decizie să fie dată peste două luni, după ce vor fi analizate înscrisuri depuse la termenul stabilit pentru azi. Administratorul judiciar a cerut declanșareaprocedurii de faliment a clubului, însă unii dintre creditori s-au împotrivit. Marin Condescu, unul dintre creditori, a depus, azi mai multe hârtii la instanță și susține că acestea vor ajuta clubul, să evite falimentul. Fostul președinte al Pandurilor susține că datoriile pe care le au asociații clubului, care s-au angajat, în scris, în ultimii ani, cu contribuții financiare, pe care nu le-au onorat, în sumă de patru milioane de euro, ar ajuta clubul să iasă din insolvență.

Pandurii se află în procedură de insolvență, de un an, administratorul judiciar al clubului scoțând la licitație autoturisme, terenuri și clădiri, pentru a acoperi din datoriile de peste 5 milioane de euro.