Florică a plecat, Florică rămâne

515

Marius Florică, cel care a condus Întreprinderea de Drumuri și Poduri până la intrarea unității în insolvență, a fost numit astăzi de Consiliul Județean Gorj în funcția de administrator special. Conducerea instituției are în continuare încredere în acesta, cu toate că situația financiară a societății a fost dezastruoasă în perioada în care s-a aflat în fruntea unității. Marius Florică este administrator special al Întreprinderii de Drumuri şi Poduri Târgu Jiu. S-a votat astăzi în şedinţa de Consiliu Judeţean, cu toate că liberalii s-au opus vehement.

Sincr Marcel Iacobescu, consilier judeţean

Consilerii au spus că au aflat din presă că societatea aflată în subordinea Consiliului Județean Gorj este in insolvenţă.

Sincr Marcel Iacobescu, consilier judeţean

Cu toate obiecţiile consilierilor, Marius Florică a devenit administratorul special al IDP Gorj, iar cheltuielile de salarizare vor fi suportate de Consiliul Județean Gorj

Sincr Cosmin Popescu, preşedinte CJ Gorj

Denisa Șuță, vicepreședintele PNL Gorj, a declarat că preşedintele Consiliului Judeţean Gorj nu s-a ținut de cuvânt.

Sincr1 Denisa Şuţă purt cuv PNL

Societatea IDP Gorj  a intrat în procedură de insolvenţă în luna aprilie a acestui an. La acest moment, societatea înregistrează datorii de peste 13 milioane de lei, în condiţiile în care capitalul social al societăţii este de 1.700.000 de lei. Cel care a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă este chiar directorul general al Întreprinderii De Drumuri şi Poduri Târgu Jiu, Marius Florică, la acel moment.