”Foamea” de bani a societății Aparegio, ”sugrumă” agenții economici din Târgu-Jiu

549

”Aparegio tratează cetățenii din Târgu Jiu într-un mod discriminatoriu”. Declarația a venit din partea primarului, Marcel Romanescu, cu privire la modul de facturare a apei băută de cetățeni sau folosită în grădină, la udatul legumelor sau al florilor, ca fiind uzată. De asemenea, Romanescu spune că există localități unde nu se tarifează ca apă uzată toată cantitatea înregistrată pe apometru.

Marcel Romanescu

Mai mult, reproșurile primarului la adresa conducerii sociatății de apă și canal, nu se opresc aici. Acesta a mai spus că cetățenii din Târgu-Jiu nu sunt tratați cu respect.

Marcel Romanescu

În schimb, directorul societății Aparegio, Traian Pătrășcoiu, a declarat în urmă cu o săptămână faptul că apa consumată ajunge tot la canalizare, iar pentru udarea florilor sau a grădinilor trebuie realizată contorizare separată.

Traian Pătroșcoiu

Mai mult, ”foamea” de bani a împins conducerea societății să emită notificări privind obligativitatea societăților comerciale din oraș să plătească apa de ploaie. Directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu a fost contactat telefonic, însă a motivat că se află într-o ședință și nu ne poate comunica un punct de vedere legat de acest aspect.