Află când va avea loc înmormântarea fostului director economic, Valeriu Buju

2445

Fostul director economic al Casei de Asigurări de Sănătate Gorj, Valeriu Constantin Buju, va fi înmormântat sâmbătă, în Cimitirul Municipal din Târgu Jiu. Numeroase mesaje au fost postate pe rețelele sociale. „Am fost privilegiat să te am prieten, dragul meu!”, a spus Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.

Valeriu Constantin Buju a decedat în urmă cu câteva zile chiar pe masa de operație, la scurt timp după ce i s-a făcut anestezia. Directorul economic, în vârstă de 41 de ani, trebuia să fie operat pentru extirparea vezicii biliare. Acesta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat. Potrivit unor surse, el ar fi suferit un șoc anafilactic. I s-au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră, dar nu a mai putut fi salvat.

Cazul este cercetat de către Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj, sub supravegherea unui procuror, pentru ucidere din culpă. Și Colegiul Medicilor a deschis o anchetă în acest caz. Nu se cunoaște rezultatul autopsiei cu privire la cauzele decesului. Reprezentanții Poliției Gorj și cei ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au refuzat să ofere informații cu privire la autopsia care a fost efectuată.