(Foto) Scandalos! Alimentele bolnavilor din secțiile SJU Târgu-Jiu, ținute în condiții mizerabile

579

Imagini desprinse parcă din filmele horror. Mai exact, este vorba despre magazia unde se țin alimentele pentru pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. De la pereții plini de mucegai și cu tencuiala căzută, până la mizerie de nedescris, toate alcătuiesc o imagine greu de privit. Aici, alimentele sunt așezate pe paleți, fără a avea o temperatură optimă , iar șobolanii, câinii și pisicile, defilează în voie, conform unor spuse ale sindicalistului de la Ambu San, Cristi Aldescu. Așadar, liderul de sindicat a mai afirmat că alimentele sunt ținute în acele condiții de aproximativ 5 ani, iar în această dimineață magazia a fost băgată într-un plan de reparații.

Cristi Aldescu

De asemenea, în urmă cu câteva zile, un alt scandal s-a învârtit în jurul unei alte magazii de la spital și anume aceea unde erau ținuți reactivii și alte medicamente. Sindicaliști și jurnaliști au protestat în fata Prefecturii Gorj privind aceste nereguli.

 

 

Gigel Capotă, managerul unității spitalicești, spune că toate alimentele sunt ținute condiții optime și că în acea magazine sunt depozitate doar câteva butoaie în care este pusă varza.

Gigel Capotă