Funcționarii au refuzat să intre la muncă

150

Zeci de funcționari ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Targu-Jiu au protestat, în această dimineață , în curtea instituției. Protestul a avut loc din pricina noilor modificări legislative, care au adus mai multe nemulțumiri în randul oamenilor. Activitatea a fost suspendată pentru cateva ore, iar angajații amenință încontinuare cu astfel de mainfestații, dacă situația nu se va remedia. Aproximativ 40 de angajați din cadrul APIA Targu-Jiu au refuzat să intre în brouri, în această dimineață și au rămas în curtea instutuției, nemulțumiți de noua lege a salarizării. Sindicaliștii afirmă că nu este o decizie bună pe care guvernanții au luat-o și că de la 1 ianuarie pe fluturașii de salarizare ai angajaților vor apărea sume mai mici.

Vox: Mihai Versin, director în cadrul APIA Gorj

Conducerea APIA susține protestul, directorul fiind alături de subalterni, în curtea instituției.

Vox Constantin Negrea, director executiv APIA țene

Angajații s-au arătat revoltați, spunând că au responsabilitate uriașă în semnarea  anumitor documente, care nu este remunerată corespunzător.

vox: salariați

Greva a avut loc în mai multe centre din județul Gorj, dar și în țară. Novaci, Cărbunești, Hunedoara , sunt doar cateva dintre localitățile în care au avut loc, azi, proteste.