Gândurile edililor, la final de an. Primar: Mi-aș dori ca în anul 2021 să fie finalul pandemiei!

392

Pentru că noul an se apropie cu pași repezi, edilii gorjeni trag linie și adună tot ce au realizat. Gospodarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu, este mulțumit de ceea ce a reușit să facă pentru locuitorii din comuna pe care o conduce de ani buni. Nu putea fi totul bine și frumos, spune primarul, care la începutul anului a întâmpinat mai multe probleme.

Mădălin Ungureanu – Primar Bălești

De la noul an, edilul are mai multe așteptări, însă cel mai mult își dorește să scăpăm de această pandemie și totul să revină la normal.

Mădălin Ungureanu – Primar Bălești

Și primarul comunei Glogova spune că anul 2020 a fost unul benefic. A reușit să câștige încă un mandat iar acum este sigur că anul viitor va realiza tot ce și-a propus.

Alpredi Gheorghe – Primar Glogova

În următorii 4 ani, municipiul Motru va fi condus de Cosmin Morega. Anul 2020 a fost pentru acesta un an bun, având în vedere faptul că a reușit să câștige alegerile locale la o diferență mare în fața adversarului său liberal. În plus, în urma alegerilor parlamentare, pentru că a obținut foarte multe voturi, edilul a fost inclus în componența Biroului Politic Județean.

Cosmin Morega – Primar Motru

Pentru anul 2021, dorințele edilului sunt unele modeste.

Cosmin Morega – Primar Motru