Gorjeanca de 55 de ani împușcată în Italia avea doi copii. Un fiu a murit într-un accident rutier

1465

O femeie de 55 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, care muncea în Italia, a fost ucisă, ieri, de un vecin pentru care lucra. Acesta, în vârstă, de 69 de ani, și-a împușcat mai întâi soția, după care și pe românca de 55 de ani. Femeia ar fi sărit în ajutorul soției, dar a fost ucisă. Ulterior, italianul s-a sinucis . Tragicul eveniment a avut loc în provincia Foggia.

Luminița Borcan era prietenă cu italianca pe care o mai ajuta la treburile casei.  Femeia de 65 de ani nu a murit, însă este în stare gravă.

Românca mergea și lucra în Italia sezonier Aceasta avea și o casă în lucru.
Luminița Borcan a avut trei copii, însă un băiat a murit în urmă cu câțiva ani într-un accident de circulație. Fiica locuiește în municipiul Târgu Jiu, iar băiatul trăiește în localitatea Curtișoara, care aparține de orașul Bumbești Jiu. Primarul localității, Constantin Bobaru, a discutat cu băiatul gorjencei cu privire la aducerea în țară a mamei sale.

Constantin Bobaru, primar al orașului Bumbești Jiu

Nu este prima tragedie de acest fel care are loc în Bumbești Jiu. Primarul orașului spune că acest lucru trebuie să dea de gândit celor care conduc țara.

Constantin Bobaru, primar al orașului Bumbești Jiu