Gorjenii sunt așteptați la „Vânătoarea de comori în bibliotecă”

288

Evenimentul național „Nocturna Bibliotecilor”  va avea loc joi, 26 septembrie, și în municipiul Târgu Jiu, la Biblioteca Județeană „Christian Tell“.  Voluntarii și participanții vor avea o întâlnire de dimineață, de la ora 10,00, cu polițiștii gorjeni  pe tema „Viața în prim-plan”.  Cei prezenți vor afla cum trebuie să se comporte în cazul apariției unor evenimente nefericite.  Seara, organizatorii îi așteaptă pe tineri la „Biblioteca vie”, unde se vor putea întâlni cu profesioniști din diferite domenii , care povesti activitățile pe care le desfășoară.  „Vânătoarea de comori în bibliotecă”, o manifestare inedită, va avea loc în sala de lectură până la ora 21:30.

De asemenea la filiala pentru copii, activitățile vor începe de la ora 18 și vor consta în jocuri de cunoaștere și diferite activități.

Viorel Surdoiu, coordonatorul proiectului din partea Bibliotecii Județeane ”Christian Tell”. Printre organizatori se numără un  Centru de informare Europe Direct Gorj și voluntarii implicați în desfășurarea acțiunilor