Imagine din casa groazei în care au fost arse tinerele din Caracal. Ucigașul gătea câini în ceaune

9556
sursa foto: antena1

Noi imagini din interiorul casei în care Gheorghe Dincă, mecanicul auto care a răpit și ucis cel puțin două adolescente, au fost făcute publice. Bărbatul trăia într-o mizerie de nedescris, iar printre munții de gunoaie anchetatorii au găsit rămășite umane care ar proveni de la cel puțin patru cadavre. Antena 3 a prezentat în exclusivitatea imagini din casa groazei, acolo unde polițiștii au descoperit mai multe rămășițe umane. În acest moment, sunt informații potrivit cărora sunt patru cadavre. O femeie care a lucrat ca bucătăreasa la mecanicul auto declara că în casă era o mizerie incredibilă și gătea câini.

”Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. În casă e mizerie. Fierbea la câini, avea câini mulți”, a declarat femeia.

Gheorghe Dincă este numele criminalului, iar acesta locuia singur, copiii și soția fiind plecați în străinătate. Acesta era pensionar și, de ceva vreme, se ocupa cu micul comerț prin târguri.

Anchetatorii au decins în curtea bărbatului de 65 de ani, din Caracal, care este cunoscut drept ”Popicu”, la care s-ar fi găsit deja hainele fetei de 15 ani, din localitatea Dobrosloveni, dar și mai multe oase calcinate, într-un butoi mecanic.

sursa:antena1