Încă o angajată de la Primăria Albeni susține că este hărțuită de primarul Stan. Este obligată să stea pe holul Primăriei

2267

Angajații Primăriei Albeni care nu sunt pe placul primarul Ionuț Stan continuă să fie hărțuiți. Asta i se întâmplă și casierei Mihaela Machidon, care a refuzat să elibereze un certificat fiscal unui localnic care figura cu datorii, cu toate că primarul i-a cerut să-i înmâneze acest document. Funcționara a refuzat să comită o ilegalitate și pentru asta a f0ost pedepsită de edilul cunoscut prin abuzurile pe care le comite. Aceasta s-a întors din concediul de odihnă care i-a fost impus, după care s-a trezit scoasă din birou, acum aflându-se pe holul primăriei.

Mihaela Machidon, casieră la Primăria Albeni 

Aceasta a intrat în conflict cu primarul Ionuț Stan după ce acesta i-a cerut să elibereze un document despre care funcționara consideră că nu îndeplinește condițiile de legalitate.

Din acestte, motive, casiera a fost obligată de primarul Stan să meargă în teren pe jos în cele mai îndepărtate sate pe toată perioada programului de lucru, fără să aibă voie să folosească mașina personală. Aceeași pedeapsă este aplicată și funcționarei Viorica Băltărețu, care a intrat în dizgrația primarului Stan. Acesta nu a putut fi contactat pentru ași exprima punctul de vedere.