Încă un caz de bullying la un liceu de prestigiu din Târgu-Jiu

1324

Imagini revoltătoare au apărut, din nou, pe rețelele de socializare. Încă un caz de agresiune între elevi, la o unitate de învățământ din Târgu-Jiu. De data aceasta este vorba despre un colegiu de prestigiu din municipiu, respectiv Colegiul Național Tudor Vladimirescu. Un elev a fost închis în clasă și lovit cu ușa de colegi. Mătușa băiatului spune că acesta a mai fost agresat, însă de fiecare dată a tăcut de teamă să nu fie arătat cu degetul.

Mătușa elevului agresat

Incidentul a ajuns și la urechile conducerii ISJ Gorj, care a demarat o anchetă în acest sens.

Dana Constantinescu – Inspector General ISJ Gorj

Deși nefericitul eveniment s-a petrecut în cursul zilei de ieri, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au aflat abia în această dimineață. Elevul a stat la ore cu răni deschise, fără ca cineva să sesizeze.

Dana Constantinescu – Inspector General ISJ Gorj

Pe fir au intrat și reprezentanți ai DGASPC Gorj. Persoanele implicate vor fi consiliate de către un psiholog din cadrul instituției.

Minodora Sucea – purt cuv DGASPC Gorj

Cercetări în acest caz sunt făcute și de Inspectoratul Județean de Poliție.

Miruna Prejbeanu – purt cuv IPJ Gorj

Nu este pentru prima dată când elevii sunt implicați în astfel de situații. Săptămâna trecută, patru adolescente au ajuns în vizorul autorităților după ce au bătut o minoră, într-un cartier din municipiu. Două dintre acestea au fost reținute de oamenii legii, pentru 24 de ore.