Îți arunci molozul pe spațiul public? Ești bun de plată

609

Poliția Locală are activitate în fiecare zi, cu privire la aruncarea deșeurilor în zonele neamenajate din județul nostru. Este prea multă mizerie ca să asistăm nepăsători. Șeful Poliției Locale din Târgu-Jiu, Florin Baluta spune că au anumite zone în vizor, începând de la ora 6 dimineața și până seara târziu. Pe lângă faptul că agenții sunt în fiecare zi în zonele de trafic, mai sunt și cetățeni de bună credință care informează.

Florin Baluta- Sef Poliția Locala

”Nu abandonați deșeurile menajere lângă containere!” este campania începută ieri de polițiștii locali . Aceasta este una  de informare a cetățenilor cu privire la depozitarea deșeurilor menajere și provenite din construcții.

Florin Baluta

Din discuții cu diferite persoane fizice contractul încheiat cu firma de salubrizare este în funcție de cantitatea de moloz. Sancțiunea pentru aruncarea deșeurilor la voia întâmplării este de 1000 lei, conform Consiliului Local .
”Dacă vrem să facem ceva, trebuie aplicate sancțiuni ca să învățăm să ne păstrăm orașul curat”, spune șeful Poliției Locale, Florin Băluță.