La Pandurii, se fac calcule pentru liga secundă

444

Chiar dacă bate “vântul” falimentului la Pandurii, oficialii echipei sunt încrezători că se poate continua și în Divizia B. Mai rămâne de stabilit bugetul pe care îl va avea la dispoziție echipa în condițiile în care noul stadion de la Târgu Jiu este aproape gata. În liga secundă, Pandurii vor juca pe stadionul de la Motru, a explicat Marin Condescu, liderul USMO.

Marin Golea, administratorul special al echipei, susține că a făcut deja calculele. Dacă asociații s-ar ține de cuvânt, echipa nu ar întâmpina probleme pe viitor.

Cu toate acestea, asociații se vor pune, din nou, la aceeași masă, abia săptămâna viitoare. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, așteaptă să fie instalat în funcția de primar Marcel Romanescu pentru a se stabili și poziția Primăriei de acum înainte.

În octombrie, magistrații Tribunalului Gorj vor repune pe tapet solicitările de faliment. Deja, un fost jucător, Ovidiu Herea, a solicitat intrarea clubului în faliment, iar Finanțele au amenințat că dacă gruparea de fotbal nu vor achita datoriile până la sfârșitul acestei luni, vor cere și ei falimentul.