Liberalii gorjeni aleg, duminică, șefii organizației. Romanescu vrea prim-vicepreședinte

1164

Președintele PNL Târgu Jiu va face echipă cu Dan Vîlceanu la județ. Este vorba despre Marcel Romanescu care își dorește să ocupe funcția de prim-vicepreședinte al PNL Gorj. Edilul va candida la conferința județeană de alegeri a PNL, ce va avea loc în acest weekend, la Teatrul de Vară din Târgu Jiu. Romanescu trage un semnal de alarmă și spune că trebuie schimbată strategia după ce au pierdut alegerile parlamentare. ,,Ne-am obișnuit cu victoria. Dacă venim cu candidatul potrivit câștigăm alegerile pe bandă rulantă’’, a precizat șeful organizației municipale.

Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu

Dan Vîlceanu nu are emoții în privința unui nou mandat de președinte în fruntea organizației. Și asta pentru că nu are contracandidat. Senatorul Ion Iordache a fost la un pas să își depună candidatura, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri. ,,Dacă cei doi intrau într-o competiție partidul avea de suferit”, este de părere Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu

La conferința județeană sunt așteptați și Ludovic Orban, dar și Florin Cîțu, ambii candidați la funcția de președinte al PNL.