Limbaj injurios din partea conducerii Primăriei Rovinari: „Nu ne pot împiedica să-i tratăm ca ceea ce sunt, niște derbedei, niște măscărici”

1080

Un comunicat din partea Primăriei Rovinari conține un limbaj neadecvat, cu jigniri adresate celor nemulțumiți de investițiile din oraș. „Plângeri din partea unui grup de derbedei care n-au minte nici să treacă strada”, se arată în documentul oficial al Primăriei Rovinari. După ce în comunicat se arată investițiile făcute în oraș, se trece apoi la injurii: „Nu ne pot împiedica să-i tratăm ca ceea ce sunt, niște derbedei, niște măscărici”. Comunicatul denigrator a fost postat pe pagina de Facebook a Primăriei Rovinari.

Recent, primarul Robert Filip l-a etichetat drept păduchios pe un consilier local de la PNL care a sesizat că asfaltul turnat pe trotuarele din oraș este necorespunzător.

De asemenea, în urmă cu puțin timp, o filmare a fost postată de către celebrul interlop Leo de la Strehaia în care acesta apare alături de primarul Robert Filip la o nuntă în renumita zonă din orașul Mehedinți, unde locuiesc cetățenii de etnie romă, iar muzicanții îi dedică o melodie despre starea materială a edilului de la Rovinari a cărui familie este implicată în mai multe afaceri.