Lucrătorii de la Întreprinderea de Drumuri și Poduri au dat bir cu fugiții de pe un drum din Tismana

1095

Lucrările de modernizarea a drumului din localitatea Tismana în lungime de peste trei kilometri au fost abandonate din nou de către Întreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj. După ce s-a reușit asfaltarea unei porțiuni de aproximativ 750 de metri din drumul comunal, societatea care se află în subordinea Consiliului Județean și-a retras utilajele, punându-le la adăpost lângă postul de Jandarmi din localitate.

Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana

Conducerea Primăriei Tismana așteaptă revenirea constructorului pentru realizarea lucrării. Pentru asfaltul turnat până acum, Primăria nu a efectuat nicio plată. Doar 20 la sută din lucrare a fost executată până în prezent, cu toate că Întreprinderea de Drumuri și Poduri trebuia să finalizeze modernizarea drumului încă de anul trecut.

Constructorul a motivat lipsa de personal ca principalul impediment în realizarea lucrării.

Drumul comunal are o lungime de 3,3 kilometri și face legătura între centrul localității și satele Ciocârlii și Vânăta, după care se intersectează cu Drumul Național 67 D. Lucrarea a fost câștigată de Întreprinderea de Drumuri și Poduri în urmă cu doi ani, după ce a contestat rezultatul licitației. La puțin timp, societatea a intrat în insolvență