Ludovic Orban: Conducerea PNL intră în autoizolare. Senator infectat cu coronavirus

282

Ludovic Orban a anunțat că toată conducerea PNL intră în autoizolare, după ce senatorul Vergil Chiţac a fost infectat cu coronavirus.

Premierul a spus că se va izola la Vila Lac 1 până după testare și aflarea rezultatului. De asemenea, și ceilalți minștri vor intra în autoizolare.

Tuturor senatorilor din grupul senatorial li se va transmite că au obligația să se autoizoleze. Nu așteptăm ancheta epidemiologică. Atâta timp cât există cel mai mic risc ca vreun membru al Biroului Politic Național care a participat la ședință să fie purtător al coronavirus se izolează la domiciliu și solicităm diagnosticarea rapid. Am solicitat ministrului Sănătății să creeze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toți colegii noștri. Tuturor membrilor Biroului Executiv care sunt prezenți azi și miniștrilor prezenți li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticați. Vom fi la dispoziția medicilor epidemiologi. În ceea ce mă privește, mă voi izola la Vila Lac 1, unde voi avea în continuare toate atribuțiile exercitate în cele mai bune condiții.”, transmite Ludovic Orban.

sursa:antena3