Manager SAJ Gorj: Acum 15 ani am mai trecut prin așa ceva. Suntem la limita subzistenței

822

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj va avea conducere cu acte în regulă. În toamnă va fi organizat concursul pentru funcția de manager, iar Claudiu Constantinescu, directorul interimar și-a anunțat deja candidatura. Concursul se va desfășura în două etape: cea de evaluare a dosarului de candidat, care este etapă eliminatorie, dar şi concursul propriu-zis unde fiecare candidat va trece printr-un test-grilă de verificare a cunoștințelor, evaluarea şi susținerea proiectului de management şi un interviu.

Claudiu Constantinescu, manager interimar SAJ Gorj

Principalul obiectiv dacă va promova concursul este rezolvarea problemei deficitului de personal. Este o situație grea, acum 15 ani am mai trecut prin aceste momente. Suntem la limita subzistenței, adaugă medicul Claudiu Constantinescu.

Claudiu Constantinescu, manager interimar SAJ Gorj

După ce Adrian Dobrin, fostul şef al Sanepid din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, a decedat în timp ce era transportat cu o ambulanță a SJA Gorj, au fost făcute modificări la nivelul conducerii. Lui Constantin Mitroi nu i-a mai fost prelungit contractul, iar cel nominalizat pentru a ocupa funcția de manager interimar al Ambulanței Gorj, a fost Claudiu Constantinescu.