Marcel Romanescu, despre lucrările de la centura Târgu-Jiului: ”Licitația a fost anulată!”

296

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu a venit cu noi dezvăluiri de la Ministerul Transporturilor. De această dată este vorba despre centura ocolitoare a orașului. Edilul a aflat că licitația pentru continuarea lucrărilor la centură a fost anulată și asta după ce a fost prezentată ca fiind una sigură de Partidul Social Democrat. De asemenea, Romanescu a mai spus că social-democrații au folosit această investiție ca fiind o temă de campanie.

Marcel Romanescu

”Toată procedura de licitație trebuie reluată”, mai spune Romanescu.

Marcel Romanescu

De asemenea, edilul Târgu-Jiului spune că în acest moment centura este în paragină. Mai mult, dacă varianta ocolitoare a orașului nu o să fie finalizată până în 2022, fondurile primite de la Uniunea Europeană, riscă să se piardă, mai spune Romanescu, afirmând că vina le aparține celor de la PSD.

Marcel Romanescu

Unul dintre reprezentanții Partidului Social Democrat, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, spune că dacă această procedură de licitație a fost anulată, nu ar fi un capăt de țară, mai ales dacă au existat motive întemeiate, aducând din nou critici la adresa lui Romanescu.

Adrian Tudor

Reprezentanții PSD s-au lăudat de mai multe ori pe rețelele de socializare cu postări din care reieșea că lucrarea a fost scoasă la licitație.

sursa foto: jienii.ro