Masacru la Bălești! Și-a împușcat familia

436

Adela Lăpădat, în vârstă de 33 de ani, lucra de 12 ani ca agent la Poliţia Transporturi Feroviare din Targu-Jiu, însă de mai bine de un an intrase în concediu maternal. Femeia locuia împreună cu soţul ei şi băieţelul lor, de 6 luni, la socrii ei, în comună Băleşti. Seara trecută femeia a recurs la un gest greu de imaginat. A luat arma din dotare a soțului, și el tot agent de poliție, și și-a împușcat mortal mama, aflată în acel moment în vizită, dar și bebelușul în vârstă de doar șase luni, apoi s-a sinucis. Pe micuț l-a împușcat de două ori în cap, iar când polițiștii au ajuns la fața locului, acesta încă mai respira. Copilul a fost transportat la spitalul din Târgu Jiu. Medicii au încercat să-i salveze viața, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, bebelușul a decedat. Descoperirea macabră a fost făcută de soţul femeii. Poliţista a fost găsită căzută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. Vecinii femeii sunt șocați de cele întâmplate și spun că nu își imaginează ce a împins-o pe Adela să recurgă la acest gest.

Vecini

Mama polițistei in varstă de 54 de ani lucra in cadrul Direcției Publice de Patrimoniu Targu Jiu, ca secretară. Mai mult, aceasta nu se plângea niciodată de nimic, ba mai mult era foarte fericita ca avea un nepoțel.

Anamaria Ianc

Bebelușul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din  Targu Jiu, insă pentru micuț medicii nu au mai putut face nimic. Surse din anturajul poliţistei au precizat că Adela Maria suferise o depresie extrem de gravă în urma naşterii. Polițiștii au precizat că femeia a fost testată psihologic ultima dată în luna mai anul trecut, înainte de a intra în concediu maternal. Potrivit poliției, ea a fost testată psihologic în luna mai a anului 2017.

Ion Lazăr

Procurorii din Târgu Jiu încearcă acum să elucideze misterul înfiorătoarei crime.

Cristina Ciobanu

Poliţistul deţinea pistolul cu care au fost comise crimele la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia, la începutul acestui an.