Medicul Bogdan Niculescu, dispus să demisioneze, după finalizarea raportului Corpului de Control

605

Medicul Bogdan Niculescu, șeful Secției Ortopediei și al Blocului Operator de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, este dispus să-și dea demisia din funcțiile pe care le ocupă în cazul în care se vor constata deficiențe în raportul Corpului de control. Declarația medicului a fost făcută în cadrul emisiunii „În numele adevărului“ de la Gorj Tv.

Bogdan Niculescu, șef Secția Ortopedie

Una dintre problemele majore constatate de ministrul Sănătății în urma vizitei pe care a făcut-o în județul Gorj a fost faptul că circuitele nu sunt asigurate. Astfel, pacienții care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe sunt transportați cu ambulanța la unitatea de pe strada Progresului, pentru efectuarea de investigații medicale. Medicul Niculescu susține că circuitele sunt de 20 de ani și că au fost aprobate de către Direcția de Sănătate Publică.

Bogdan Niculescu, șef Secția Ortopedie

Apreciatul medic, care a realizat în urmă cu câteva zile o operație în premieră în Gorj, a declarat că imaginea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost grav afectată de vizita ministrului Sănătății, iar încrederea pacienților s-a diminuat foarte mult.

Bogdan Niculescu, șef Secția Ortopedie