Mobilizare în forță. Edilii puși pe jar după ce au aflat că începe școala

321

Situație disperată la nivelul județului Gorj! Personalul pentru vaccinarea anti-Covid-19, lipsește. Semnalul de alarmă a fost tras de edilii gorjeni care s-au și întâlnit astăzi cu prefectul județului pentru a discuta aceasta problemă. Decizia guvernanților de a redeschide unitățile de învățământ pe 8 februarie, lasă centrele de vaccinare fără medici. După cum bine știm, mai multe cadrele medicale de la cabinetele școlare din județ au fost detașate pentru a se implica în campania de imunizare. Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, a declarat că va încerca să găsească soluții pentru ca activitatea din centre să nu fie periclitată.

Cosmin Pistol, prefect de Gorj

Unii edili sunt disperați pentru că au împrumutat scaunele și mesele din cabinetele școlare, iar acum sunt nevoiți să le ducă înapoi. Este și cazul primarului din Motru, Cosmin Morega.

Cosmin Morega, primar Mun. Motru

Cosmin Morega se mai plânge și de faptul că nu are bani să plătească cadrele medicale care participă la vaccinare. Mai mult, după 8 februarie rămân fără cei 6 asistenți arondați la centrele din Motru.

Cosmin Morega, primar Mun. Motru