Motivul pentru care s-a reaprins conflictul dintre primarul Ciocea și conducerea PSD Gorj. Schimb aprins de replici în sediul unei televiziuni

532

Conducerea PSD Gorj vrea să-l lase fără funcție pe primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, pentru că a participat la acțiunile electorale ale unui alt partid în campania pentru alegerile europarlamentare. Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu și președintele organizației municipale a PSD, a spus că au fost purtate discuții cu Ion Ciocea, pentru a reveni în partid, însă primarul a refuzat categoric și a continuat să critice PSD.

Nu aceeași măsură va fi luată și față Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni, care a fost prezentă la mai multe acțiuni electorale organizate de ALDE și chiar a făcut campanie pentru acest partid.

În schimb, primarul Ion Ciocea spune că nu îl va accepta ca președinte pe Mihai Weber, cel care i-a luat locul pe lista de candidați PSD la alegerile parlamentare din anul 2016.

În realitate, conflictul dintre primarul comunei Bustuchin și conducerea PSD Gorj a fost reaprins după ce Ion Ciocea s-ar fi întâlnit într-un studio de televiziune cu președintele Mhai Weber, iar între cei doi a existat un schimb aprins de replici, Ciocea amenințându-l pe deputat cu o corecție fizică.