Motoare turate la maxim

493

Cu motoarele turate la maxim, cativa piloti au facut mai multe demonstratii de derapaje controlate pe insulita de pe Jiu. Spectatorii au fost încântați de spectacolul pe patru roți. Totul a avut loc in cadrul Campionatului National de Drift ce se va desfăsura incepand de maine intr-un cadru superb pe „Drumul Regelui“. Evenimentul se află la a treia editie, iar organizatorii speră ca si in acest an să se bucure de acelasi succes ca anul trecut, când au participat peste 10.000 de spectatori. Fără emotii, pilotii sunt pregătiti să faca spectacol, iar unul dintre concurenti este primul castigător din istoria Driftului din Gorj.

piloti

Mai mult decat atat, unul dintre soferi a venit insotit de fiul său, dornic să preia pasiunea tatalui la doar 12 anisori.

copil

Zeci de piloti vor participa si in acest an la Campionatul National de Drift de pe Transalpina. Organizatorul concursului spune ca pilotii sunt foarte incantati de traseul de pe ”Drumul Regelui” si speră sa se bucure de acelasi succes ca si pana acum. Circa 40 de piloti din mai multe tari vor lua parte la acest eveniment.

Alin Cuiu

Principalul organizator al acestui eveniment este Federatia Romană de Automobilism Sportiv si RoDrift.