Noi atacuri în PNL Gorj. Pecingină: ,,Iordache nu are abilități de lider”

1766

Tensiuni mari în PNL Gorj. Gheorghe Pecingină, atac dur la colegul său parlamentar, Ion Iordache. Deputatul liberal spune că Iordache nu are calitățile necesare pentru a conduce Partidul Național Liberal. Liderii PNL Gorj, s-au tot înțepat între ei, iar totul a pornit după ce senatorul și-a exprimat intenția de a candida împotriva lui Dan Vîlceanu pentru șefia organizației județene. Pecingină spune că Iordache nu este potrivit pentru această funcție. Pentru a ocupa scaunul de președinte este nevoie de anumite abilități pe care nu le poți dobândi, adaugă deputatul.

Gheorghe Pecingină, deputat PNL Gorj

În replică, Ion Iordache, i-a transmis colegului său că nu înțelege care este rolul lui în partid și mai bine ar pune umărul să facă ceva pentru județ decât să lanseze astfel de atacuri la persoana lui.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Senatorul spune că nu l-a interesat funcția în partid. Dacă mă hotăram să candidez, cu siguranță câștigam, spune Iordache.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Și alegerile interne din PNL, în special cele pentru șefia partidului, au dezbinat organizația de la Gorj. Liberalii gorjeni s-au împărțit în două tabere, cea a lui Orban și tabăra lui Cîțu. Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, și-a manifestat susținerea față de șeful organizației centrale, Ludovic Orban.