O pastilă a pus pe jar politistii

332
This product image provided by Aprecia Pharmaceuticals shows Spritam 750 mg, foreground, and 1000 mg tablets. Aprecia Pharmaceuticals on Monday, Aug. 3, 2015 said the FDA approved Spritam for adults and children who suffer from certain types of seizures caused by epilepsy. The tablet is manufactured in a layered process via 3-D printing and dissolves when taken with liquid. (Aprecia Pharmaceuticals via AP)

Polițiștii gorjeni au fost pe punctul de a cere ajutorul procurorilor DIICOT, asta după ce au fost anuntati că în ghiozdanul unui elev de clasa a VI-a a fost găsit un pliculeț cu substanțe interzise. Agitatia a fost creată in zadar, deoarece in rucsacul elevului se afla o pastilă strivită. Cel care a alertat autoritățile de la Bengești- Ciocadia a fost chiar profesorul copilului.

Ion Lazăr

Elevul de clasa a VI-a este în grija bunicii, părinţii fiind plecaţi la muncă in străinătate. Oamenii legii au profitat de ocazie şi au susţinut o lecţie de prevenire. Aceştia le-au explicat elevilor să stea departe de droguri şi de alte substanţe halucinogene